Over Catherine

Bij Catherine kun je terecht met al jouw vragen rond studie- of levenskeuze, op cruciale momenten in het leven. Ga je verder studeren ? Of toch liever meteen naar de arbeidsmarkt ? Of nee, liever eerst die wereldreis maken per fiets en daarna ... 

Hoe laat je jouw keuzes aansluiten bij datgene wat echt belangrijk is voor jou? Hoe onderscheid je datgene wat jou echt voldoening kan bieden van al die dingen die om jouw aandacht schreeuwen? 

In enkele sessies begeleidt Catherine jouw zoektocht naar jouw sterktes, jouw waarden, jouw energiegevers, jouw dromen en ambities, jouw intern kompas. Zij geeft taal aan de dingen die je vaak onbewust weet, maar waar je moeilijk woorden voor kunt vinden. Zo kun je makkelijker authentieke en duurzame keuzes maken en vind je de juiste woorden om over jouw keuzes te praten.

Catherine's aanpak is zeker ook nuttig voor jongeren die de aansluiting verloren hebben met het schoolsysteem, voor schoolweigeraars, voor drop outs, ... Zij creëert samen met de jongere een perpectief wanneer zij (of hun ouders) het gevoel hebben dat alles vastloopt. Dat doet zij door hen te vertrouwen, te geloven in hun wijsheid, te luisteren naar hun noden en verlangens, en door hen aan te moedigen om een stappenplan te maken voor hun verdere ontwikkeling.