Exploratiekaarten

€ 30,00

Exploratiekaarten

€ 30,00

Deze exploratiekaarten helpen je om jezelf te ontdekken. Elke vraag of opdracht verkent wat voor jou belangrijk en nodig is om enthousiast in het leven te staan. De kaarten nodigen uit tot reflecteren én tot actie. Ze helpen bij het verwoorden van jouw kwaliteiten, waarden en verlangens. Doe de opdrachten op de kaarten één voor één, of pluk er intuïtief eentje uit. Je kunt de opdrachten alleen doen, met jouw collega's, vrienden of met familie. Onder begeleiding van een coach worden de kaarten een instrument om op een authentieke manier jouw leren, leven en werken vorm te geven. 

Uitverkocht

Papa ik ga niet meer naar school

€ 25,00
Uitverkocht

Papa ik ga niet meer naar school

€ 25,00

De gedrukte versie van dit boek is uitverkocht. Wil je het graag lezen, dan kan je een Kindle-versie downloaden via deze link: 

https://www.amazon.nl/Papa-niet-meer-naar-school-ebook/dp/B07JBLQ5QJ

 

Dit boek schreven we in 2018, maar ook vandaag blijft het relevant. In het boek vertellen we het verhaal van onze zoon Louis, school drop out op 14 jaar. Het boek neemt je mee langs Louis' levensreis en geeft jou een inkijk in onze gedachten, gevoelens en twijfels. Ter inspiratie voor ieder die zich afvraagt of ons huidig schoolsysteem nog beantwoordt aan de noden van de jongeren van vandaag.

Bovenal is dit een boek over hoop, geloof en vertrouwen. In het unieke potentieel van elk kind. In de kracht van een droom en verlangen. In het leven van binnenuit. In het zelfsturend vermogen van ieder kind.

Met dit boek hopen we jou te inspireren om anders naar schoolproblemen te kijken. Daarom delen we graag enkele inzichten en tips die we verzamelden tijdens Louis' levensreis. Inzichten die ons vooral hebben uitgenodigd om anders te kijken naar kinderen, naar leren en studeren, naar de maatschappij en ... naar onszelf.

 

 

Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Er komen heel wat problemen tegelijk op jou af. Bijvoorbeeld: ga ik verder studeren ? Of toch eerder een jaartje naar het buitenland ? Of ga ik misschien beter maar uitkijken naar een andere baan ? ...

In één sessie (ong. 1,5u) ga je samen met Catherine aan de slag om die vraag scherp te zetten die er voor jou op dit moment echt toe doet. Daartoe buigen we eerst jouw probleem om naar een duidelijke vraag. We gaan vervolgens vanuit jouw huidige situatie kijken wat je precies wil veranderen, en we stellen scherp wat je daarvoor nodig hebt. Samen maken we een stappenplan dat jou in staat zal stellen om een antwoord te vinden op jouw vraag. 

Deze sessie kan gepland worden via webmeeting of live in Villa Vonk, Oudenaardsesteenweg 52 in Gent (vlot bereikbaar met de wagen of met het openbaar vervoer).

Boek en betaal deze sessie via onze webshop, en neem vervolgens contact op met Catherine voor het plannen van een datum voor de sessie. Anderhalf uur kan een heel verschil maken in jouw zoektocht !

Algemene Voorwaarden
Word – 18,7 KB 895 downloads