Nieuws over het Inside Out fonds

Gepubliceerd op 12 september 2021 om 16:13

Enkele jaren geleden hebben wij het Inside Out fonds opgericht in de schoot van de Koning Boudewijnstichting. Met dit fonds gaven wij financiële ondersteuning aan projecten die "van binnen naar buiten" werken. Zo financierden wij initiatieven in jeugd-, gehandicapten- en ouderenzorg, projecten die werken met kansarmen, vluchtelingen, enz.

Wij zijn bijzonder verheugd dat, per 15 sept. '21, het Inside Out fonds geïntegreerd wordt in het Warmste Week fonds, opgericht door VRT in het kader van de jaarlijks terugkerende Warmste Week. Het thema van het Warmste Week fonds - mogen zijn wie je bent - sluit naadloos aan bij het Inside Out thema, en zal veel breder kunnen sensibiliseren dan dat wij dit met ons eigen fonds ooit zullen kunnen doen.
Een warm woord van dank aan Suyin Aerts (presentator/journalist), Bart Ongenaet (Decathlon Japan) en Ann De Mol (Koning Boudewijnstichting) om de afgelopen jaren in het bestuurscomité van het fonds te zetelen en samen met ons de 8 prachtige laureaten van het fonds te kiezen. Jullie enthousiasme heeft het inside out thema zeker mee op de kaart gezet !